Body Stress Release Westerwolde

Over ons

BSR Praktijk Westerwolde

Onze praktijk in Westerwolde ligt in een landelijke omgeving in een boerderij die ruim honderd jaar actief is de landbouw. De ingang van de praktijk is gesitueerd aan de zijkant van het hoofdgebouw. U kunt plaats nemen in onze wachtruimte.

Ons team in Westerwolde

Het team van Body Stress Release practitioners in Westerwolde Ter Apel

Constance Sertons

Constance Sertons

Eigenaar & BSR practitioner Westerwolde

Johan Blanke

Johan Blanke

BSR practitioner Westerwolde

Constance Sertons – BSR practitioner Westerwolde

Tien jaar geleden kreeg ik zelf pijnklachten in mijn nek, schouders en in mijn oog. De neuroloog en oogarts konden geen oorzaak vinden. Ik wilde alles proberen om van mijn pijn af te komen en iemand wees mij op Body Stress Release. Ik ben bij Annette in de praktijk gestart met een aantal behandelingen en uiteindelijk was ik dankzij de BSR-techniek pijnvrij!

Ik was zo enthousiast dat ik een soort ambassadeur van de BSR werd. Ik had folders in mijn tas en iedereen die ik hoorde over fysieke klachten, vertelde ik over BSR.

Voordat ik zelf als BSR practitioner aan de slag ging heb ik een HBO-V opleiding gevolgd en heb ik als manager in de thuiszorg gewerkt. De laatste vijftien jaar ging steeds meer het één op één contact en de aandacht met de cliënt missen. Toen ik eenmaal het besluit had genomen om de opleiding tot practitioner te gaan volgen viel alles samen.

Voor deze opleiding ben ik naar Zuid-Afrika geweest. Dit was een zeer inspirerende, leerzame en prachtige tijd. Toen ik daar weer in de schoolbanken zat, was ik nog meer overtuigd dat ik heel graag dit werk wilde gaan doen.

Na terugkomst in Nederland ben ik gaan werken bij de BSR praktijk Weesp. In de laatste jaren ben ik een tweede praktijk gestart in Westerwolde, en na 5 jaar in de Theetuin te hebben gewerkt heb ik besloten deze praktijk over te dragen aan een collega en fulltime in de praktijk in Westerwolde te gaan werken. Elke dag ontmoet ik mooie mensen, met prachtige verhalen en zie ik wat de BSR-techniek met hen doet of heeft gedaan. Elke dag realiseer ik mij wat een prachtig vak ik heb en ben ik onder de indruk van wat de techniek in het menselijk lichaam kan veroorzaken.

Johan Blanke – BSR practitioner Westerwolde

In mijn werk als agrarisch ondernemer ondervond ik vele fysieke klachten. Veel nek- schouder en lage rugklachten die voornamelijk werden veroorzaakt door eenzijdig en zwaar werk.

Ik onderging verschillende ondersteunende therapieën met wisselend en matig resultaat. Toen ik in aanraking kwam met de BSR-techniek verblufte mij vooral het grote effect van een relatief milde behandeling. Mijn practitioner legde uit dat de lichte impuls mijn lichaam aanzette tot herstel en een proces van loslaten op gang bracht.

Ik werd zo enthousiast over het resultaat dat ik zelf de opleiding tot BSR practitioner ben gaan volgen. Tijdens de intensieve opleiding in Engeland die ik in november 2017 ben gaan volgen, kwam ik er achter wat de kracht van deze techniek is, en waarom het zo veel mensen kan helpen.

Wat mij vooral ook aanspreekt is dat deze nuchtere, ‘down to earth’ techniek, zo logisch en uitlegbaar in elkaar zit, met zulke mooie en positieve resultaten.

Als ik zelf periodiek een BSR behandeling onderga, verrast mij elke keer weer het positieve resultaat.

Na mijn terugkomst uit Engeland heb ik een mooie praktijkruimte gebouwd in de boerderij waar ik met veel plezier en voldoening dit prachtige vak mag uitvoeren.